Teenage web!

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

'S Werelds Coolste Website!


  Tips om 10.000 Np per dag te verdienen

  XJane
  XJane
  Admin
  Admin


  Aantal berichten : 1766

  Tips om 10.000 Np per dag te verdienen Empty Tips om 10.000 Np per dag te verdienen

  Bericht van XJane zo jul 26, 2009 12:59 pm

  10.000 Np per dag

  Tips om 10.000 Np per dag te verdienen 10000nps  Hierin zullen er een paar tips gegeven worden om snel zo'n 10.000 Neopunten per dag te verdienen.
  Er is maar 0.000001% dat je binnen 10 sec rijk word en dat is met een gok spel, of de lotto
  voor de rest zul je geduld moeten hebben... Laten we beginnen met wat simpele spelletjes waarbij je snel geld krijgt zonder er veel voor te hoeven te doen.


  adver-video

  In dit spel moet je naar een reclame kijken en daarna een rad draaien. Zo simpel. Bekijk de video en druk op Spin the wheel! Dan krijg je bijvoorbeeld 200NP

  100> x 5 = 500 NP (Minimaal, maar gebeurt zelden)


  kruiswoordraadsel

  Klikhier
  voor de antwoorden

  600 np

  scrap de verstekeling

  Het spel is heel eenvoudig! Het enige doel is om langs het eerste level te komen. Bij het tweede level wordt het moeilijker.
  Verzamel geldzakjes om extra punten te krijgen en verzamel gezondheidsvlaggen en ontwijk de rest.
  Je zou tenminste 100 punten moeten kunnen verdienen wat staat voor 150 np

  150 x 3 = 450np

  rink runner

  Alles wat je hier moet doen is noten verzamelen in de minst aantal sprongen. Ontwijk de scherpe en vlakke noten. Ook al kan je misschien maar 50 punten verdienen, dan heb je toch nog 300 nps verdient.

  300np x 3 = 900np


  200 meter horderloper

  Wanneer je start moet je de linker en rechter pijl toetsen zo snel mogelijk indrukken, wacht tot je bij rood komt op de energie balk en druk dan de pijl naar boven om de puppyblew te gooien. Dan druk je de rechter pijl knop in tot je bij de schaduw komt. Blijf daar!
  Druk dan de linker knop, rechterknop, linker knop, rechter knop (dit moet dan een combinatie starten om over de boomstronk te springen) wanneer je bij de stronk komt druk je de opwaardse knop en de puppyblew doet dan een 2x voorwaardse flip.
  Wanneer je over de stronk springt druk dan gelijk de linker knop, rechter knop, linker knop, rechter knop en wanneer je weer bij de volgende stronk komt druk je weer de pijl naar boven. Blijf deze combinatie doen tot je de pinda ziet. (Doe een vlugge sprong om de pinda te vangen en je moet dan extra punten krijgen.) Je moet tenminste 375 nps kunnen verdienen elke keer dat je dit doet.
  375np x 3 = 1150np


  vernietiging wedstrijd 2

  Dit spel is een spel van bij elkaar horende tegels. Je moet een minimum van 2 tegels bij elkaar passen. Mijn advies is om te starten in EXTREME mode en dan wanneer je voor het eerst start,
  de tegels 3/4 van je scherm te laten vullen en dan begin je te klikken. Laat ze NOOIT meer zo hoog komen verder in het spel.
  Tegen de tijd dat het sneller gaat zou je al zowat een score van 1200 punten moeten hebben welke je 360 nps zou moeten geven

  360np x 3 = 1080np


  feeenbubbels

  Dit is een simple spel van bijelkaar passen. Pas 3 bellen bijelkaar om ze weg te laten gaan. Je zou tenminste 400 punten per spel moeten kunnen verdienen. (wat staat voor 340 nps)
  340np x 3 = 1020np  turmac rol

  ALTIJD op hard spelen, het is heel makkelijk. Het doel van het spel is om in het spel te blijven door de Turmac vooruit te rollen en bessen te verzamelen.
  Kijk uit voor boomstronken en heuvels. Als je in het spel blijft en bessen verzamelt voor een tijdje, dan zou je tenminste 300 np moeten kunnen verdienen.
  Denk er om bessen zijn verschillend in puntwaarde.

  300np x 3 = 900 np  hassee stuiteren

  Alles wat je moet doen is Doughnutfruit te verzamelen. Het is simpel om 100 punten te krijgen wat staat voor 300 nps
  300 x 3 = 900NP


  mode gekte

  Het is de bedoeling een pet aan te kleden. Ben je klaar gebruik de knop "stoppen" en verzend je score. Je krijgt dan 300Np per keer.
  300np x 3 = 900np

  Zo! Als je dit een beetje gevolgt hebt heb je nu al zeker over 12000 Neopunten!
  Nog Even kort over het Grote Geld maken!

  De Beurs:

  De beurs vind je onderaan bij spelletjes

  Even kort er door heen werken:

  Je kan aandelen Dus kopen, de algemene regel is gewoon koop alleen andelen tussen de 15 en 17 np...
  koop er minimaal 500 liefst 1000 als je beetje winst wilt maken, !IK! zou je aanraden om in flink wat Verschilende Bedrijven te bellegen..
  Dan heb je bijvoorbeeld 15 bedrijven... dan staan er 12 in de rood en er staan altijd dan 3 of meer/minder in de plus! dus verspreid je kansen.
  Je moet hiervoor geduld hebben, de meeste noobs verkopen hun aandelen al als ze zien dat er 10 of 20% winst is... niet doen! wacht op de 100% of meer,
  daar begin je geld te verdienen.. je kan je aandelen bekijken in je portfolio.

  Stocken:

  Hier is waar je het grote geld verdient.... als je begint is het verstandig om gewone boeken te kopen en snoep uit de chocolade fabriek, je zult hier niet veel winst mee maken maar het is goed om te beginnen.
  zoek in de winkel wizard de items die je hebt gekocht, Bijv Kau beter grazen gids... je ziet allemaal mensen die dat hebben, je bekijkt de bovenste, dat is de goedkoopste (die koopt iedereen)
  Ga daar ietsje onder zitten (Tenzij het een noob is die 5000np onder de prijs gaat zitten, maar dat merk je al snel)
  Als je eenmaal flink wat items hebt die onder de prijs van anderre winkels zitten zal je al snel je kassa kunnen legen met een leuk bedrag...
  Als je eenmaal wat geld hebt is het verstandig om codestones enzo te gaan stocken, er is altijd wel een noob die een codesteen voor 700np aanbied kopen en verkopen..
  later gewoon betere en zeldzamere spullen kopen in de winkel en dan weer verkopen en steeds maar weer, ook hier heb je geduld voor nodig!

  Met een beetje geluk en geduld zul je na een tijdje ook tot de rijkere bewoners van Neopia behoren :-)

   Het is nu vr sep 29, 2023 5:10 pm